Personal Message

Previous dp's

 

I slit my wrist and ramen poured out  

 

 

YOO JUNG TIMES

  • 1ST ARTICLE: https://pastebin.com/Lyv3xty0
  •   2ND ARTICLE: https://pastebin.com/2LCXA8tu
  •   3rd article: https://pastebin.com/8zqym0yg
  •   4TH ARTICLE: https://pastebin.com/rRmwvr8a

 


 

Description

ioi_1463753091_af_org.jpg

 
YOOJUNG times
 

4th ARTICLE | UPDATED 03/07/18 | by choi yoojung
 
 
 
 What is love?
 

What is love? FEBRUARY IS THE MONTH THAT PEOPLE ASSOCIATE WITH LOVE BECAUSE OF VALENTINES DAY, BUT I BELIEVE THAT LOVE SHOULD BE ALL YEAR AROUND. LOVE IS AN EMOTION THAT CAN EITHER HURT OR HEAL SOMEONE. I BELIEVE THAT IT DOES BOTH. wETHER YOU BELIEVE IN LOVE OR NOT, KNOW THAT there IS SOMEONE OUT THERE WHO LOVES YOU SO VERY DEARLY. I AM SURE THAT MANY OF US HAVE EXPERIENCED HEART ACHE WETHER IT BE BECAUSE OF A SIGNIFICANT OTHER OR NOT, MAYBE YOUR PET GOT SICK, SOMEONE YOU HOLD DEAR PASSES, OR A BREAK UP. they say that these types of pains are growing pains... but some of us forget that what doesn't kill you only makes you stronger, i know it's cliche, but it's true. LOVE IS ALL AROUND YOU, ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS OFTEN TIMES. take time out of your day to remind someone that you love and care for them.

I love you all. 

member of the week

KWEEN MINA


tumblr_oxu1wwNAP41vrvsx9o7_r1_400.gif

 

mEMBER OF THE WEEK GOES TO OUR KWEEN MINA. i came to sil because of you, i don't know if you remember or not. BECAUSE I JOINED THIS WONDERFUL FAMILY I HAVE MET WONDERFUL PEOPLE. and when the previous sil died, it was mina who started over from scratch and brought this place back to life. although you are busy, i want to thank you for your efforts for not giving up on us, and we will not give up on you!

special mention to all the admins for keeping this place going! you are doing great and know that you are appreciated! 

 

 

 SONG OF THE WEEK 

2NE1 "GOODBYE"

 

 AUTHOR'S NOTE


Dear sil, i am here to apologize for not fulfilling my duties as sil's reporter. I AM SORRY THAT IN THE TIME SPAN OF BEING HERE I WAS ONLY ABLE TO DELIVER 4 ARTICLES TO YOU INCLUDING THIS ONE. I AM ALSO HERE TO INFORM YOU THAT THIS WILL BE MY LAST ARTICLE FOR A WHILE. I AM CURRENTLY BUSY WITH LIFE AND I AM TOO AFRAID THAT I WILL ONLY TAKE UP TOO MUCH ROOM AND THAT YOU GUYS ARE GOING TO BE DEPLETED OF CONTENT. THEREFORE, I AM STEPPING DOWN AND HANDING YOOJUNG TIMES TO SIYEON. I AM SAD TO LEAVE BUT I AM HAPPY THAT YOOJUNG TIMES WILL NOT END BUT BE CONTINUED BY SIYEON, AND I BELIEVE SHE WILL DO A FANTASTIC JOB. THIS UPDATE WAS NOT THE BEST BUT THIS IS MY LAST MESSAGe TO YOU ALL. I AM SORRY I MADE THIS ARTICLE SO EMOTIONAL BUT IT FEELS LIKE IM LEAVING MY CHILD BEHIND... I'M SAD TO LEAVE YOU ALL BEHIND. I DID NOT KNOW MOST OF YOU, I MOSTLY REMEMBER THE OLD SIL BUT WITHOUT A DOUBT I KNOW THAT THE GREATNESS OF THE PREVIOUS SIL CARRIED OVER HERE. I AM SORRY I WAS NOT ABLE TO GREET ALL OF YOU, BUT I AM HAPPY YOU ARE HERE. TRUST ME, YOU WILL LOVE THIS PLACE.

 

I HOPE THAT SIL LASTS LONG. FIGHTING SIL! 

TILL NOW IT HAS BEEN YOOJUNG, AND IT HAS BEEN MY PLEASURE WRITING YOOJUNG TIME'S FOR YOU ALL BUT IT IS MY TIME TO STEP AWAY.

PLEASE ANTICIPATE SIYEON AS THE NEW AUTHOR <3

 

AND AS ALWAYS, KNOW THAT I LOVE AND CARE FOR YOU ALL! 

 

-choi yoojung 

 

 

 

theme by rose-quartz