Main Room

Sama systeemi, kun normaalistikin ^^ Tosin, jätän chat-puolen lisäämättä, kun tuskin sinne tulis ees mitään ^^

Eunhyuk [A] 8 years ago
Vilkaisen Donghaen perään tuon mennessä keittämään kahvia ja nousen itsekin lopulta sängystä, etsien itselleni vaatteet jostain. Puen päälleni, ja astelen sitten keittiöön, halaten nuorempaa takaapäin ja painaen kevyen suukon tuon poskelle. Ainakin saimme olla vielä aamulla rauhassa keskenämme, kerta Haen äiti nukkuu tuon asunnossa.
Donghae 8 years ago
Löydän nopeasti lattialta vaatteet päälleni, jonka jälkeen kipittelen jo keittiöön keittämään kahvia. Olin viime aikoina peräti muistanut vähän katsoa veden aj purujen suhdetta, en keittänyt enää niiiin myrkkykahvia.
Kyuhyun [A] 8 years ago
Löhöilen vain sängylläni, kattoon tuijottaen. Täytyisi kohta nousta ja alkaa hommiin, etten myöhästy töistä. En vain voi lakata miettimästä, mitä Sungmin mahtaa ajatella yllätyksestäni. Tuskin se on ihan sitä mitä tuo ajattelee, mutta päätin kuitenkin tehdä jotain.
Eunhyuk [A] 8 years ago
Hymisen vain myöntävän vastauksen nuoremmalle, katsahtaen koiriin, jotka olivat myös heränneet ja nyt kerjäsivät huomiota sängyn vieressä. Naurahdan noille pienesti, kurottautuen rapsuttamaan pieniä. "Kohta pääsette ulos ja saatte ruokaa" totean noille, hymyillen vain.
Donghae 8 years ago
Hymyilen Eunhyukille ja nousen hieman tuon auttamana istumaan sängylle.
"Juotko kahvia? Minä menen keittämään sitä", kysyn ja pomppaan samantien jo sängyltä ylös, etsien vaatteita päälleni.
Eunhyuk [A] 8 years ago
Hymyilen vain nuoremmalle tuon suukottaessa ja painan hellästi huuleni tuon omille. "Hyvä. En välttämättä halua olla myöhässä, jos lähden kesken päivän hakemaan sinua" vastaan toiselle, nousten jo istumaan ja vetäen toisen mukanani ylös.
Donghae 8 years ago
Hymyilen toiselle ja nyökkään.
"Se käy.. Odotan innolla", hymyilen ja painan suukon vanhemman suupieleen. Vihdoinkin pääsisin harjoituksiin mukaan. "Kyllä me sitten voidaan jo nousta ylös", jatkan hetken päästä.
Eunhyuk [A] 8 years ago
Naurahdan vain pienesti toisen vastaukselle. "Se on sitten sovittu. Tulen hakemaan sinua vuorosi loputtua" totean, hymyillen nuoremmalle ja painaen suukon tuon otsalle. Arvasin, että tuo innostuisi. Olemme jo sen verran pitkällä harjoitusten kanssa, että koreografia vaatii enää pientä hiomista. Joten harjoitusyleisö on vain hyvästä.
Donghae 8 years ago
Mumisen epämääräisen kyllä vastauksen Eunhyukin kysymykseen. Avaan kuitenkin silmäni toisen kysymyksen kuultuani ja nostan katseeni tuohon.
"Että haluanko? Totta kai haluan!", sanon huomattavasti virkeämmin.
Eunhyuk [A] 8 years ago
//osaan nähtävälti kirjottaakin... Noh, ihan sama...

Hymyilen vain pienesti nuoremmalle, silittäen kevyesti tuon käsivartta. "Muuten... Sinullahan oli tänään lyhyt työpäivä? Vai muistanko ihan väärin?" kysyn toiselta, jatkaen asiani perään. "Mietin vain, haluaisitko tulla seuraamaan harjoituksiamme tänään? Voisin tulla hakemaan sinut kesken päivän, tuskin se heitä haittaa" kysyn toiselta, vilkaisten kelloa. Pitäisi oikeasti nousta pian tai tulee kiire.
Donghae 8 years ago
Hymisen tyytyväisenä Eunhyukin suostuessa vaatimukseeni. Väsytti niin mahdottomasti, vaikka olin nukkunut aika hyvin koko yön.. Ja monena yönä.
Eunhyuk [A] 8 years ago
Huokaisen vain hiljaa Donghaen sanoille. "Hyvä on... Mutta vain viisi minuuttia. Ei yhtään pidempään" sanon, antaen lopulta periksi. Vedän vain nuomman niin lähelle tiseäni kuin vain suinkin mahdollista, katsoen tuota lempeästi hymyillen. Voi pientä..
Donghae 8 years ago
Pudistan päätäni.
"Eikä.. oikeasti vain viisi minuuttia", mumisen kiehnäytyen toisen lähellä. Väsytti.
Eunhyuk [A] 8 years ago
"Mm... Ja sitten vielä viisi minuuttia.. Ja toiset viisi" totean vain huvittuneena. Ainahan Donghaella tuntuu olevan vaikeuksia päästä ylös sängystä,joten tämä on lähinnä vain huvittavaa. "Pakko olla. Olemme jo valmiiksi jäljessä aikataulusta, eivätkä he pääse edes lämmitelemään ellen ole paikalla. Täytyyhän minun aukoa ovet heille. Ja Henrykin pitää hakea matkan varrella" vastaan toiselle huuliani pienesti mutristaen, mutta antaen tuon kuitenkin pysyä siinä.
Donghae 8 years ago
Aukaisen silmäni uudelleen ja katson unisesti Eunhyukia.
"Niin on minullakin.... Mutta vielä viisi minuuttia...", mutisen ja kiehnäydyn vanhemmassa. "Olet aina ajoissa, ei se haittaa, jos kerran myöhästyt vähän... Syytä liikennettä...", jatkan tekemättä elettäkään noustakseni. Tänään minulla olisi lyhyt vuoro aamusta.. mutta ei jaksaisi mennä.
Eunhyuk [A] 8 years ago
Hymyilen vain hieman huvittuneena Donghaelle tuon ollessa vielä ihan unessa. "Höpsö... Tänään on töitä. Ja koiratkin pitäisi käyttää ennen lähtöä.." vastaan nuoremmalle, katsoen tuota lempeästi hymyillen. Toinen on ihan pöhkö. Mutta kai sitä nyt hetken vielä voi löhötä tässä.
Donghae 8 years ago
Avaan silmäni Eunhyukin puhuessa, katsoen tuota unisesti.
"Eikä...", märisen ja kiedon käteni tiukasti vanhemman ympärille. "Vielä viisi minuuttia", känisen ja vedän peittoa enemmän päälle.
Eunhyuk [A] 8 years ago
Naurahdan hiljaa itsekseni Donghaen vain kömpiessä lähemmäs unissaan. "Kultaseni.. Minun pitäisi päästä nousemaan.." sanon hiljaa, suukottaen nuoremman otsaa hellästi. Vaikka tekisikin mieli jäädä koko päiväksi sänkyyn ja olla vain, mutta enhän minä nyt voi jättää töitä väliin. Olemme kaiken lisäksi myöhässä aikataulusta.
Donghae 8 years ago
Havahdun puoliksi hereille kuullessani herätyskellon soivan. En kuitenkaan reagoi siihen sen kummemmin, vaihdan hieman asentoa, kömpien lähemmäs Eunhyukia, jatkaen taas uniani.
Eunhyuk [A] 8 years ago
//mie voin vaikka hoitaa sen ^^

Havahdun unestani puhelimen ärsyttävään herätykseen, ja silmät kiinni hapuilen puhelimen käteeni. Laitan herätyksen pois päältä, laskien puhelimen takaisin pöydälle. Ei millään huvittaisi nousta. Haen äiti on ollut täällä jo koko viikon, ja pikkuhiljaa haluaisi jo omaa rauhaa. Ei tuon äidissä sinällään mitään vikaa ole, haluaisin joka tapauksessa viettää aikaa taas kahden Donghaen kanssa kotonakin. Avaan lopulta silmäni, kääntäen katseeni vieressä nukkuvaan Donghaeseen, huokaisten syvään. Kai se on pakko nousta kohta, etten myöhästy töistä.
Donghae 8 years ago
//Joo, se vois toimia xD
Eunhyuk [A] 8 years ago
//voishan sen ainakin viikonlopulle skipata (Ne oli maanantaissa jos oikein olen laskenut :D) Jos vaan ollaan laiskoja ja skipattas suoraan perjantai aamuun?? KyuMin ei oo nähny melkeen viikkoon ja Haen äiti on ollu kiusaamassa EunHaeta? xD
Donghae 8 years ago
//voitais skippaa.. Mulle periaatteessa ihan sama, minne asti skipataan? :D
Eunhyuk [A] 8 years ago
//sitä mäkin mietin. Jos vaikka skippailtas? En tosin tiiä mihin asti? KyuMinilla tuskin tulee mitään ihmeellisiä, ennen sitä konserttisysteemiä..
Donghae 8 years ago
//pitäiskö tähän keksii jotain enempi toimintaa, nii ois enemmän roolattavaa? :D
Eunhyuk [A] 8 years ago
Vilkaisen Donghaeta tuon äidin lyhyen vastauksen jälkeen ja vanhemman naisen kääntäessä katseensa muualle, nojaudun lähemmäs toista, painaen suukon tuon poskelle. En kuitenkaan sano mitään, hymyilen vain pienesti nuoremmalle. Ehkä kysyisin myöhemmin, mitä tuo oli äidinsä kanssa jutellut, kerta ilmapiiri oli niin vaivaantuneen oloinen.
Donghae 8 years ago
Äiti nyökkäsi Eunhyukille pienesti.
"Aivan", äiti tokaisi ja käänsi katseensa Yukiin, joka oli päätynyt menemään tuon jalkoihin.
Eunhyuk [A] 8 years ago
"En nyt sanoisi useasti. Aikaa ei oikein tunnu löytyvän. Haluaisin kyllä käydä katsomassa heitä useammin, mutta aina se ei vain onnistu" totean, hymyillen yhä pienesti. Ja nykyään rahaakin tulee vähemmän potkujen takia, joten en voi lähettää heille yhtä paljoa kuin aiemmin, vaikka vuokra pienenisikin Donghaen muuttaessa luokseni.
Donghae 8 years ago
Vilkaisen molempia.
"Käytkö vanhempiesi luona useasti? Donghae on käynyt luonani aika usein, aikaisemmin ainakin", äiti tokaisi ja katsoi Eunhyukia.
Eunhyuk [A] 8 years ago
"Eiköhän se onnistu. En usko, että heitä ainakaan seura haittaisi" totean vain hymyillen, miettien mikä mahtaisi olla paras tapa tutustuttaa nuo toisiinsa. Käyn kuitenkin itse sen verran harvoin tapaamassa heitä, kun ei vain tunnu aikaa riittävän.

Comments

You must be logged in to comment.

yes 9 years ago
vOI VITTU SUOMI I CAN'T-------- ; ; /SOBSEU
elysian 9 years ago
OO AM GEE SUOMI PERKELE
BlackStar101 9 years ago
Seriously so quiet
BlackStar101 9 years ago
Can I join
Log in to view all comments and replies