The Chatroom

Saatte jutella ihan mitä lystäätte, jos haluutte spämmiä 0mianne, niin tänne puolelle sellaset ^^

Donghae 7 years ago
tuota. tää ei varmaa enää jatku? :D
Leeteuk [A] 8 years ago
No ei... Ja kaiken lisäks koeviikko alko tänään. Et koitan roolia sit kun kokeet loppuu.
Donghae 8 years ago
Auts! O.o Ei oo helppoo ei..
Leeteuk [A] 8 years ago
Yeah, siin on ties mitä vikaa. Mut tanssin joudun lopettaan, koska toi polven kipu johtuu turvonneista/lisääntyneistä (no ing idea) Hoffan rasvoista, mitkä ärsyttää nivelkalvoo ja painaa sen tonne polvilumpion väliin. Ja tää tulee uusiutumaan joka kerta kun rasitan tota liikaa, joten.. Mut sit ne löys semmosen uuden kivan jutun kanssa. Kun mulla jalkaterät on eteenpäin, niin polvet osottaa sisäkulmaan, eli ristiin, ja tää johtuu siitä et mun reisiluussa on vääränlaista rotaatioo ja mulla on osittainen lättäjalka, minkä takia mun nilkka on väärässä asennossa. Ja tää on siis molemmissa jaloissa. Tarkottaa 3-6 kk fysioterapiaa (kai kerran viikossa) ja jalan muotoihin tehtyjä speciaali tukipohjallisia. Onneks TAYS maksaa, koska ne ois yhteensä sellaset 500€...
Donghae 8 years ago
Ei mitn!
Sekö polvi on niin huonossa kunnossa? :o Jos yhtään lohduttaa, niii mun piti lopettaa lentopallo pari vuotta sitten, koska mun vasen peukalo meni eikä tolla kykene pelaa enää ikinä lenttistä.
Leeteuk [A] 8 years ago
Sori et vastaaminen kestää taas, mut tuli aika paskoja uutisia sairaalasta... Tanssi jäi sit siihen....
Leeteuk [A] 8 years ago
Auts... Kuulostaa tosi... Kivalta...
Noh, mä ainakin saan huomenna kuulla, mitä tolle polvelle tehään. Vihdosta viimein..
Donghae 8 years ago
Just :/ Toi on tosi kurjaa...
Mullakaan, taas vaihteeksi, ei mitenkää kummasti mene. Auto viime viikolla huollossa, ens viikolla uudellee menossa toisen, viimeks todetun rikkinäisen vesipumpun takia huoltoon, mutta moottorinvikavalo sytty taas ja isi ei usko et se sytty sen pumpun takia.. että semmosta..
Ja sen lisäks, en tiedä onko mulla naamassa punatäplähilseily nimistä ihottumaa, joka mulla todettiin pari viikkoa sitten kehossa... Anyway, en tiedä onks tää samaa vai mitä hittoa tää on, mun leuka on punasia läikkiä täynnä ja hilseilee ja kirvelee kun laittaa rasvaa..... Ja silmien altakin iho on tooosi kuivaa ja hilseilee.. Näytän ihan törkeelle, rasvalla saa vähä kuriin, mut on vähä ilkeen näköstä ku leuka ja silmän aluset punaset... näytän siltä ku oisin tyylii itkeny paljo ja hangannu silmänaluseni punaseks..
Leeteuk [A] 8 years ago
Jep jep. Mut pakko kestää vaan. Tänään mulle peräti puhuttiin. Kysyttiin missä yks toinen tyyppi on. Että sellasta taas vaihteeks...
Donghae 8 years ago
Auts :/ Aika paska tilanne sulla :/
Leeteuk [A] 8 years ago
Voi sua... Mut taas on jokseenkin eristetty tosta meiän kaveriporukasta, koska kukaan ei puhu mulle, ei ees huomio sitä, et oon paikalla ja mikko on siinä mukana muitten jätkien kaa... Eli ultimate vitutus ja haluun takas kotiin. Siis kirjaimellisesti kukaan ei puhu mulle. Ei ees tervehdi. Taas tä meni tähän. Ihastukset on perseestä.
Donghae 8 years ago
Noh, mie en usko että toi tulee pitää yhteyttä kehenkää meihin kun sen työt loppuu. Ei se oo pitäny ikinä muhunkaa mitää yhteyttä vapaa-ajalla. Enkä siis usko että tulee pitämään.
Leeteuk [A] 8 years ago
No voi....
Me ei kai olla enää missään väleissä mikon kaa, mikä on oikeesti sääli... En ois halunnu et se menee tähän.. Ihan vaan kavereina oleminen ois ollu tosi kivaa, mut näköjään sille ei käy..
Donghae 8 years ago
Mut en kykene vihaamaan ees tota vaikka se on käyttäytyny mua kohtaan aika ilkeesti ja kylmästi välillä ja on "käyttänyt" mun kiltteyttä ja välittämistä hyväkseen...
... mutta oon aika onnellinen sentää siitä, että voidaan olla edelleen kavereita. Ja tänään töissä se oli ihan normi mua kohtaan. Se riittää mulle, kavereita ei oo ikinä liikaa.
Leeteuk [A] 8 years ago
Voi sua... Sellasia ne miehet tuppaa olemaan. Itelläkin edelleen melko paska fiilis ja kaiken lisäks helvetillinen flunssa.
Mut roolit sitten kun siltä tuntuu ^^ mitään kiirettä ei oo
Donghae 8 years ago
Ja pahinta tossa hommassa ei oo se mitä se sano. se ei varsinaisesti sanonu mitään loukkaavaa. Mut sen käytös... Se oli jotenkin niin kylmä.
Donghae 8 years ago
En tiedä millon roolaan... Sain sellasen kolauksen eilen mun henkiseen puoleen, että en jaksa yksinkertasesti roolata. Ihastuminen on perseestä ja nyt toivon, etten toi ikinä tavannut tota jätkää.
Leeteuk [A] 8 years ago
Jep jep... Ite pitäs Somerolle ajaa jossain vaihees (tai siis iskä ajaa, mulla mitään korttia oo..) ja ostaa mekko millä pääsis sit yo-juhlankin. Senmonen kiva pin-up mekko. Maksaa vaan 81 euroo...
Ja niin, itellä on ton leikatun polven lisäks muutenkin väljät nivelet, paska näkö, lievä koira-allergia, melkosen huono vastustuskyky ja sen takia miljoonat pillerit ja masennus/ahdistuneisuus. Pienenä ei ollu yhtään mitään, ja nyt iskee kaikki maholliset..
Donghae 8 years ago
Mäki menisin yksityiselle, jos ois varaa... mut ei, hyvä jos riittää varat asumiseen ja auton pitämiseen... Ainoo, johon pitkästä aikaa santsasin ihteeni, oli kun ostin 70 euron korkokengät ja 41 euron kestomaskaran ripsiin...
..... ja ei että, ihan kun mulle ei ois tarpeeksi selkä ja polvi ongelmissa että lievässä masennuksessa, nii mulle jonkun hiton ihottuman on pukannu.
Leeteuk [A] 8 years ago
Jep jep... Ite menisin yksityiselle, jos ois varaa semmoseen.. Kun ei noi kunnan lääkärit suostu tekeen mitään... Vaikka toi on koko ajan pahempi, en pysty ees kotona käveleen yhen kepin kanssa ja toi lonksuu silleen oudosti, ihan kun jokin ei ois pakoillaan. Tai sit se on taas se eturistiside. Mikä on hyvin mahdollista.
Donghae 8 years ago
Joo.. ja silleenkin on, et jos on ylipainoa, niin lääkärit ei ota sua niin "tosissaan". Ne syyttää sitä ylipainoa suunnilleen kaikesta sillo. Joo, ylipaino aiheuttaa joitain oireita/sairauksia kylkiäisenä, mutta ei todellakaan kaikkea. Tästä on sukulaisten että omalta kohalta kokemusta.
Leeteuk [A] 8 years ago
Sitä minäkin. Lääkärit on ihan perseestä. Taas jää liiksa suorittamatta ja tanssissa käymättä. Ja pitäs vielä pystyä vetään joulukuun alussa tunnin keikka musan projektiryhmän kaa... tää on kivaa seikkailla taas kerran keppien kaa...
Donghae 8 years ago
Auts :/ Aika paskaa. Se on niinkun toi mun toinen polvi, missä on rakenteelline vika. Sitä joskus tutkittiin ja kuvattiin(tosin, nyt se polvi ei oireile vaan toi toinen) ja siitä sit sanottiin tuloksien jälkeen "se voi nuorella ihmisellä mennä ohi, jos alkaa pahemmin vaivaa nii soita uudelleen sit.." :''D Lääkärit <3
Toivottavasti se polves korjaantuu!
Leeteuk [A] 8 years ago
Damn... Mun leikattu polvi on uudestaan paskana, eikä lääkärit suostu tekeen mitään.. Koska se kuulemma saattaa mennä ajan kanssa, niin ei ees tutkita.. Mut joo, oon siis taas helvetillisellä lääkityksellä.
Leeteuk [A] 8 years ago
Kaunista :D noh, ostin on käytettynä, niin toisaalta ymmärtää. ei van oo varaa ees harkita uude ostoo tai autoo.. Korttikin maksaa ihan liikaa..
Donghae 8 years ago
Mulla kiinalainen mopo toimi aluks ihan jees, sitte se alko oikuttelee urakalla :D Ja kerran siitä runkokin katkes :''D
Leeteuk [A] 8 years ago
Eheh, mun skootteri ei oo toiminu missään vaihessa :D ja vielä vähemmän sen jälkeen kun kummitädin poika vähän lainas sitä ja pasko sen aika hyvin.
Donghae 8 years ago
No toi toimi 11 vuotta moitteetta ja nyt mulla temppuilee. :p
Leeteuk [A] 8 years ago
Meiän vanhasa autossa olis vähän samaa vikaa... Koko ajan oli jotain korjattavaa.. Ja mun skootteri on kans samanlainen.. Ei vaan oo tullu käytettyy sitä viimeseen vuoteen..
Ja ja... Roolin huomenna hissan kokeen jälkeen. Nyt stressaan ihan kaikessa rauhassa ja koitan muistaa ees jotain :D
Donghae 8 years ago
Mie niin vihaan tuota miun autoo. Se on yks vikapesäke. Yhen vian korjaat niin toinen tulee tilalle. Ja mun pienellä palkalla ei ois kauheesti varaa korjautella, ku vuokra ja vakuutusmaksutki pitäis maksella.

Comments

You must be logged in to comment.

JolendaEXO-Overdosed 10 years ago
Suomenkielinen rope!! O,O' "!" OMO! en ois koskaan edes ajatellu!
Exoexogossipgirl 10 years ago
voi elämä en ois arvannu että suomenkielinen roolaus löytyis :D aika jännä
Log in to view all comments and replies